Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

«EP-Trade, μια εταιρεία αφοσιωμένη στην υψηλή ποιότητα, την καινοτομία και τον επαγγελματισμό.»

     Η εταιρεία «EP-Trade ltd»  δραστηριοποιείται στην  εισαγωγή  και εμπορία πρώτων υλών και λειτουργικών συστατικών από το 2015. Απευθύνεται σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων, (αλλαντοποιία, αρτοποιία, αλακτοκομικά, μπισκοτοποιία, παγωτά, σοκολατοποιία, σφολιατοειδή, κ.α.), στις αλυσίδες των super markets καθώς επίσης στην μαζική εστίαση (Food Service / Ho.Re.Ca.) και στην βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών. Αποτελεί θυγατρική της  εταιρείας «Mannaging Innovative Investment ltd» μιας Μονοπρόσωπης ΕΠΕ που εδρεύει στη Βουλγαρία (Μπλαγόεβγραντ).

 

     Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύοντας παραγωγούς πρώτων υλών, μπορεί να προμηθεύσει τους παραγωγούς συμπληρωμάτων διατροφής (food supplement and neutraceuticals producers) με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες που παράγονται σε  εργοστάσια που λειτουργούν σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά  GMP. Επίσης  μπορούμε να σας προτείνουμε συνταγές (formulation)  για τα αντίστοιχα προϊόντα. Ζητείστε μας πληροφορίες και προσφορές .

     Οι εμπνευστές της ιδέας και ιδρυτές αυτής κρατούν στα χέρια τους εμπειρία 15 ετών χάρη στην προσωπική τους ενασχόληση με τον τομέα.

Οι αξίες μας

Image
«Ποιότητα, Εξυπηρέτηση, Σεβασμός, Αγάπη, Βελτίωση, Ανάπτυξη»

     Η EP-Trade έχει καταφέρει να διαγράψει μια σταθερά εξελικτική πορεία, έχοντας πάντα ως βασικό της μέλημα τον σεβασμό και τις άριστες σχέσεις με τους πελάτες της. Οι παραπάνω αξίες έμειναν και θα συνεχίζουν να παραμένουν ριζωμένες στον τρόπο σκέψης όλων όσων εργάζονται γι’ αυτήν.

     Η εταιρεία µε γνώμονα την πρωτοπορία και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, έχει σαν κύριο στόχο να προσφέρει καινοτόμες και άμεσες λύσεις.

Ποιότητα

     Η Εταιρία τηρεί αυστηρά τα σύγχρονα συστήματα  ιχνηλασιμότητας. 

     Δειγματολογικοί έλεγχοι διενεργούνται σε όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα προϊόντα, διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητά τους.

     Η εταιρία εφαρμόζει 

  1. Σύστημα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων HACCP.
  2. Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2005 και
  3. Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015.

     Μία από τις κύριες αρμοδιότητες του Τμήματος Ποιότητας, στο οποίο η εταιρία δίνει μεγάλη έμφαση, αφορά την άμεση επικοινωνία και υποστήριξη του τμήματος με πελάτες για θέματα τεχνικά, ποιότητας και τεκμηρίωσης.

Όραμα – Αποστολή & Στόχοι

Το όραμά μας

"Nα δημιουργούμε αξία για την ανθρώπινη διατροφή."

Η αποστολή μας

Να παράγουμε και να διαθέτουμε ποιοτικές, καινοτόμες & ανταγωνιστικές πρώτες ύλες και να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην αγορά τροφίμων.
Με σεβασμό στην τριών αιώνων παράδοσή μας, δεσμευόμαστε να πρωτοπορούμε και να αναπτυσσόμαστε, με περιβαλλοντική και κοινωνική υπευθυνότητα, καθώς και να δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας, τους εργαζόμενους μας, τους μετόχους μας και την κοινωνία.
Στοχεύουμε να είμαστε η ηγετική εταιρεία του χώρου μας στη νοτιοανατολική Ευρώπη ενισχύοντας παράλληλα και τον εξαγωγικό μας προσανατολισμό με περιβαλλοντική και κοινωνική υπευθυνότητα.

Οι Στόχοι μας

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι να αναπτύσσεται ποιοτικά και ποσοτικά τόσο μέσω νέων συνεργασιών όσο και μέσω της θεμελίωσης σταθερών σχέσεων με τους πελάτες της. Παράλληλα, η εταιρεία επενδύει στους ανθρώπους που την στηρίζουν δίνοντας τους κίνητρα για να εξελιχθούν τόσο ατομικά όσο και μέσα από το έργο που παρέχουν, προσφέροντάς τους διαρκώς επιμόρφωση για τα προϊόντα της εταιρείας και για τις νέες τάσεις που αναδεικνύουν οι διεθνείς οίκοι.
Αποστολή όσων εργάζονται για την EP-Trade είναι η επέκτασή της σε νέα σημεία και αγορές εντός Ελλάδος και Κύπρου, η διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της μέσω της σύναψης νέων συνεργασιών, η διατήρηση υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και η συνεχής ενημέρωση των συνεργατών της εταιρείας για τα υπάρχοντα προϊόντα και τις νέες τάσεις.

Καινοτομία & Ανάπτυξη

Image

    Με πρωταρχικό στόχο την εξυπηρέτηση του επαγγελματία, τα προϊόντα Α Ύλες του Μεταποίησης EP-Trade, έχουν σκοπό να απλοποιούν την πολύπλοκη διαδικασία παραγωγής, που αντιμετωπίζει καθημερινά ο σύγχρονος επαγγελματίας.

    Η υψηλή και σταθερή ποιότητα των προϊόντων επιτυγχάνεται μέσω:

    Της άρτιας και συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού Των υψηλών προδιαγραφών για την επιλογή των πρώτων υλών Αυστηροί έλεγχοι παραγωγής σε όλα τα στάδια.

    Η EP-Trade, παράγει για πολλούς πελάτες της, κατά παραγγελία ειδικές συνταγές και αποκλειστικά, custom-made προϊόντα.

    Παράλληλα, διαθέτει προηγμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, το οποίο επιτρέπει στην εταιρία να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα, υψηλών προδιαγραφών.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

    Διαρκής μας επιδίωξη αποτελεί να λειτουργούμε με σεβασμό προς στους κανόνες ηθικής, υπό το πρίσμα ενεργειών και τρόπων που τιμούν τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες, τους πελάτες, με απώτερο σκοπό την προσφορά έναντι του κοινωνικού συνόλου και του περιβάλλοντος. Απόλυτα ενσωματωμένη στην επιχειρησιακή στρατηγική μας, η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί για εμάς το μέσο να διατηρήσουμε την εύρυθμη οικονομική ανάπτυξη της εταιρίας, να εκμηδενίσουμε το περιβαλλοντολογικό κόστος των κτιριακών μας εγκαταστάσεων και να λειτουργούμε πάντοτε με κανόνες ηθικής.

    Αισθανόμαστε ηθικά δεσμευμένοι να δημιουργούμε τις ιδανικότερες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους, διασφαλίζοντας παράλληλα την δυνατότητα ίσων ευκαιριών, αλλά και διαρκούς επιμόρφωσης των στελεχών και εργαζομένων της εταιρείας αναπτύσσοντας από κοινού και δρώντας με γνώμονα τους κανόνες εταιρικής δεοντολογίας. Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί για όλους μας παράδοση και πολιτισμό και όλες μας οι πράξεις και ενέργειες αντικατοπτρίζουν την διάθεση μας να προάγουμε τις παραπάνω αξίες. Σκοπός μας είναι να επιστρέψουμε στην κοινωνία μέσα από συγκεκριμένα προγράμματα μέρος της κερδοφορίας της εταιρείας μας.

Σχετικα Με Εμας

Η EP-Trade.eu είναι μια

εισαγωγική - εξαγωγική

εταιρία. Η EP-Trade.eu 

είναι θυγατρική της

Ellinikiparagogi.com

Στοιχεια Επικοινωνιας

Ώρες Επικοινωνίας:

Δευτέρα - Παρασκευή

9:00-14:00 & 17:00-20:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ: +30 274 188 8049

Κιν:  +30 697 348 0465

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok